Culinaire wilde Wijn avond

Update! de wilde wijn avond van 23 november zit vol

Voor de wilde wijn avond op 24 november hebben we nog enkele plekken. Geef u snel op door onderstaand formulier in te vullen!


Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november organiseren we een 'live cooking experience' in ons wijncafé. Voor slechts €60,- per persoon geniet u van een verfijnd wild menu met bijpassende wijnen. Onze chef laat u zien hoe hij wildgerechten bereidt, terwijl u geniet van heerlijke wild en wijn combinaties. De gerechten worden zo geserveerd, dat ze makkelijk staand te nuttigen zijn.

Wat: een informele culinaire avond met heerlijke wild en wijn combinaties!

Wanneer: vrijdag 23 november of zaterdag 24 november

van 18.30 tot 22.00 uur

Waar: Wijncafé le Jardin, Velperweg 23 Arnhem

Een geheel verzorgde avond inclusief diverse wijnen en wildgerechten voor slechts €60,- per persoon.


De aanmeldingen gaan snel! We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus meld u nu aan door het onderstaande formulier in te vullen!

Komt u ook?

Ik meld mij aan voor de Wilde Wijn avond op *
Vrijdag 23 november zit VOL!
Reserveringsvoorwaarden
Door dit formulier te versturen reserveert u voor het door u aantal aangegeven personen voor de Wilde Wijn avond in Wijncafé le Jardin. Indien één of meerdere personen zich willen afmelden, kunt u dat doen door maximaal 24 uur voorafgaand aan het evenement contact op te nemen met Wijncafé le Jardin. Wanneer wij geen afmelding ontvangen, wordt de ticketprijs per persoon doorberekend.