Back to All Events

Voorjaarsproeverij 2019


  • Wijncafé le Jardin Velperweg 23 6824 BC ARNHEM (map)
My Post.jpg

6 & 7 april 2019

Voorjaarsproeverij

Zaterdag 6 april en zondag 7 april 2019 proeft u het assortiment excellente voorjaarswijnen tijdens de voorjaarsproeverij van Robbers en van den Hoogen. Vanaf 13.00 uur worden de eerste proefglazen uitgeschonken, maar daarvoor kan u al terecht voor een lunch of borrel in ons wijncafé!

Proef wijn en spijs combinaties in Wijncafé le Jardin

De voorjaarsproeverij van Robbers en van den Hoogen draait om proeven. Daarom staat het wijncafé dit jaar ook in het teken van het proeven van heerlijke gerechten!

Stel uw eigen palet aan gerechten om te delen samen en combineer wijn en spijs. De gerechten worden in het midden van de tafel gezet, zodat iedereen kan proeven wat hij of zij lekker vind. Wijn kan u bestellen per fles, karaf of glas. Zal uw favoriete wijn nog beter smaken in combinatie met gegrilde entrecote-filet met huisgemaakte chimmichurri? Of laat u u adviseren door onze sommelier?

Wijncafé le Jardin is open van 12.00 tot 19.00 uur. Dat betekent dat u voorafgaand, tijdens en ook na de assortimentsproeverij bij ons terecht kan. Naast een ruime selectie aan wijnen, bent u uiteraard ook van harte welkom voor een heerlijke cappuccino met huisgemaakte mini tartelettes.

BAS_0748.jpg

Benieuwd naar de menukaart?

BAS_0503a.jpg

Benieuwd naar de wijnen op de kaart?


Earlier Event: November 23
Wilde Wijn Avond